SVK_Fox
6034 - 5.10.2006 8:03:16 SVK_Fox
5599 - 6.9.2006 11:36:57Pani su tu nove zabery check it:
http://flanker.xhosting.cz/games/screensho... Staf: Falcona nelietam aj ked ma svoje vyhody a nevyhody oproti lockonu ale lockon ma presvedcil vdaka AFM modelu a grafike. V tomto falcon nestiha.
staf
5406 - 31.8.2006 16:40:54sorry ze trochu od veci ale sim ako sim. lietam falcon 4 a s kamaratom skusame po nete nejake formacie. ma tu niekto nejake dobre tipy co na zaciatok. ono sa to nezda ale je to dost zlozite.
otazka na skutocnych pilotov ktory zaroven lietaju na simulatoroch: ked porovnate narocnost v simulatore a realitu, co je zlozitejsie? na jednej strane simulator je len hra ale na druhej strane ked to citis pod zadkom tak to je asi tiez plus
SVK_Fox
5297 - 27.8.2006 21:07:29Jaro, paci sa mi ako si to tu zhrnul a bolo by fajn keby sa ozval niekto kto lietal Zabaky. Napr. Fido :) Ale ci sem obcas zabludi netusim :)
Jaro
5213 - 23.8.2006 23:09:56No v Su-25 som sedel iba raz a aj to na leteckom dni v Blave :) Takze ti mozem popisat jedine to ako to je naprogramovane v Lock On:
CCIP - zhodenie bomb z velkej vysky v klesajucom lete - na HUDe sa mi zobrazi mod OPT ZEMLA a kruh dopadu bomb s ciarou drahy padu bomb - manevrujem tak aby som kruh dostal na ciel a stlacenim tlacidla zhodim bomby - a bum
CCRP - zhodenie bomb vo vodorovnom lete (cim vyssie tym nepresnejsie) - na HUDe sa mi zobrazi iba kruh s bodkou v spodnej casti HUDu - manevrujem lietadlom tak aby som bodku dostal na ciel - stlacim a stale drzim tlacidlo - na HUDe sa zobrazi rezim HZ ZEMLA, vypocitany dopad bomb sa zobrazi kosostvorcom, kruh s bodkou sa mi presunie na siluetu lietadla a musim drzat smer (vysku mozem menit, kormidlovku len musim drzat v tom kruhu na HUDe) - pred vypocitanym odhom bomb mi zacne pipat zvukovy signal v masine a pocitac sam odhodi bomby (po ukonceni zvukoveho signalu pustim tlacidlo).
Mne osobne sa CCIP osvedcilo s FABkami na nepohyblive ciele, na kolony vozidiel s RBK alebo na drahu s BETAB je CCRP osvedceny, kludne sa da pouzit aj CCIP.
Samozrejme viem ze oznacenie CCIP a CCRP je anglicke - neviem ako tieto pojmy nazyvaju v rusku, ale nijak zvlast sa to v rezime ZEMLA (klavesa 7) nenastavuje - vyhodnoti to automaticky pocitac, pilota to vobec nezatazuje :)
Samozrejme pred utokom si musim nastavit kolko bomb chcem zhodit (PO1 - PO2 - PO4 - VSE) a s akym casovym oneskorenim (ZALP - 0.1 - 0.2 - 0.3 - 0.4 - SERIA KMGU-MBD).
Este raz podotykam - takto to je v Lock On verzia 1.12a - neviem ako to je v realnej masine Su-25.
detonator
5210 - 23.8.2006 11:29:06Jaro, skus mi prosim ta popisat rozdiely medzi CCRP a CCIP od rezimov bombardovania na ruskych strojoch, dik
Jaro
5206 - 23.8.2006 7:21:50hegi - dik ze si mrknul do schem:) Brat mi tu teraz doma pomaha s rekonstrukciou domu:)
SUCHOJ - jasan - realita a letecky sim su dve uplne odlisne veci a som rad ze som zatial tomu neprepadol a rozlisujem realitu od simulacie :))
Ale ten sim ma potom chybu v programe ak wingman ma na MBD 4xFAB-100 a kludne zhodi iba 2 z nich - mam to overene vo verzii 1.12a
SVK_Fox - odhadzovanie CCRP a CCIP ovladam a ta optika je nenahraditela - tam by som skor privital namiesto 4xFAB-100 dat 4xRBK-250 :)) Ono ked sa niekto pohra so suborom MeInit.xml tak sa to da .. ale uz to nie je realita...
Tie videa su pekne - najviac ma pobavilo "Start Up" to ked ukazoval start Ka-50 z kokpitu - co tam vsetko zapinal, vypinal a testoval :)) (
http://www.thebattlesim.com/index.php?end_... )
Ale na
http://forum.lockon.ru/ som cital (Alfa) ze v BS bude okrem Ka-50 aj MiG-29K .. no uvidime, ale tesim uz teraz :))
SVK
5200 - 22.8.2006 21:01:52SVK_Fox mas pravdu. Chce to trening. Aj tak by som bol zvedavy na tandem usporiadanie, mohlo by to byt zaujimave taka moznost ze by leteli dvaja. BS bude podla tych propagacii poriadna simulacia, ved uvidime.
hegi
5191 - 22.8.2006 16:18:47to Jaro-z MBD sa dá odhadzovať LEN VŠETKY LB.,ak chceš podrobnejšie tak mailom...
SVK_Fox
5187 - 22.8.2006 9:03:27SVK, zas take majstrovstvo to nie je, staci na tom lietat a dostane sa ti to do ruky. Jedine na co si treba davat pozor su STRELY SHILKY VULCANy a podobne perforovace tvojho lietadla. NA serveroch bezne lietame na 25T a uz to nie je taky fenomen.
Zo skupinoveho zavesniku nezhodis bomby po jednom akurat ho mozes cely vyprazdnit, na druhej strane ak mas pod lavym kridlom jeden skupinovy a pod pravym druhy mozes ich zhodit osve.
Pokial ide o "bezpecne " nicenie cielov, nie je nutne aby si isiel na stec proti napr. shilke tak aby si ohrozil sam seba. Vyuzivaj odhadzovanie z horizontalneho letu. Staci najst ciel na optike. Dat sa do vert. roviny s cielom a drzat horizontalny let vo vyske 2000m kde si v bezpezi pred shilkou. Zapnes laserovy dialkomer a stlacis spust. Drizs ju stale pokial sa ti neozve zvukove znamenie a bomby sa krasne pustia same a trafia ciel. JE tam tak 90 percentna sanca ze sa trafis. Cely postup treba natrenovat podla manualu. NAstav si casovy rozostup odhadzovania bomb a po uvazenom nastaveni a uspesnom navedeni sa na ciel nemas problem znicit jednym naletom kolonu aut.
Mimochodom na ww.lockon.ru je nove video z BLACK SHARK-u, perfektne spracovanie videa, musel to byt maniak co to nalietal a natocil. Ten kto robi vo VEGASe a podobne vie o com hovorim :) Takze mam dojem ze SU-25T odzvonilo. Pride BS a malokto bude v kratkej dobe po vydani lietat nieco ine.
SUCHOJ
5178 - 21.8.2006 22:44:25Jaro:Ak ti wingman zhodí iba 2 bomby ,tak to možno preto,že má podvesené iba dve.Skupinové závesníky sú proste na plošné ciele.A môžem ťa ubezpečiť,že ak chceš s jednou bombou 100kg zničiť idúce auto,tak s tými 4-mi zo skupinového závesníku to dokážeš.Ale pochybujem,že by si to v reále zničil s tou jednou :-)))))))))
hegi
5176 - 21.8.2006 22:20:12šak je mladší a už ho chytá skleroza,tak ako mňa,pozriem ti to poriadne..ale asi isto to bude všetky naraz...
Jaro
5174 - 21.8.2006 22:10:17Hegi, praveze brat si na to uz nepamata-od skoly bol iba pri raketach a nie pri bombach-musel by sa pozriet do schem...
Ja sa pytam len preto ze ak v Lock On idem na jedno jedine auto tak zhodit na to auto 4 bomby FAB-100 je obrovske plytvanie ... za predpokladu ze kanon uz je prazdny ... a este mi to vrta preto ze moj wingmam v pohode zhodi iba 2 bomby ...
SVK - no ak mam SPPU, Vichr a RBK tak sa to da :)) Len skoda ze ten Laser nevydrzi dlhsie ...
hegi
5159 - 21.8.2006 16:57:34to Jaro-brat ti to nevysvetlil veď sa to učil...čo si ja pamatám zo školy z MBD-2-67-U sa dajú odhadzovať len všetky naraz,a myslím,že u všet. MBD je to rovnaké,u niektorých sa da nastaviť interval odhodu medzi bombami, a ako napísal SU..bolo by fakt zbytočné odhod po 1,
SVK
5155 - 21.8.2006 10:25:54to je majster kto obsluhuje su-25T v lockone a vie s nou uspesne lietat. To ani nehovorim o realnej 25T. Mali by tam dorobit kokpit pre dvoch, v LockOn, napriklad uplne nove lietadlo Su-25UBT. Jeden pilot a druhy operator. Pri niektorych letoch, hlavne v nalete cez nejake dolinky a utok na konvoje, tabor alebo zakladnu tam je to o drzku a clovek sa pekne zapoti aby potom este stastne pristal.
SUCHOJ
5150 - 20.8.2006 20:23:50Skupinové závesníky sú na to,aby lietadlo zobralo viacej bômb (ohľadne množstva,nie hmotnosti).Preto to funguje tak ako v Lock-one.Odhadzovať bomby to nie je ako strieľať z guľometu.V reálnom boji šancu na opravnú zteč veru nebudeš mať.A preto tam ani neexistuje možnosť nezhodiť zo skupinového všetky bomby naraz.Mimochodom aj pri tom skupinovom odhode musí byť postupnosť.
Jaro
5136 - 20.8.2006 7:20:03Zacalo tu chodit aj vela zbrojarov, hlavne co sa tyka fotogalerie - uz tam som pre fotografiu ID 2264 vlozil otazku ohladom skupinovych zavesnikov MBD. Na foto ID 2274 je krasny detail MBD na Su-25. V Lock On rad lietam Su-25T a ta ma v ponuke MDB pre 4 bomby FAB-100 - oznacenie v Lock On je MBD-2-67U*4 FAB-100.
Viem ze v Lock On to je natvrdo nastavene tak, ze mi odhodi vsetky 4 bomby z jedneho zavesnika naraz - mozem si volit jedine to, ci odhadzujem bomby z jedneho pylona, alebo z dvoch sucasne, zo 4 sucasne alebo vsetky naraz (PO1 - PO2 - PO4 - VSE, samozrejme prepinac na oneskorenie mam v polohe SERIA KMGU-MBD a nie ZALP).
Uz som sa tu pytal na to (prispevky 16 az 34), Detonator mi v 33 odpovedal pekne, ale vtedy tu este neboli zbrojari z Malaciek :)
Lebo podla mna to je velke plytvanie municiou, ked si nemozem zvolit aby sa z jedneho pylona z toho MBD nezhodili iba 2 bomby...
(pytam sa preto, lebo aj v prirucke to je napisane ze ja mozem zhodit iba vsetky 4 bomby naraz, ked ide ale wingman ktoreho riadi PC, tak ten kludne zhodi iba 2 zo 4 a znici toho ovela viac samozreje)
Jaro
4126 - 2.7.2006 7:58:29 Jaro
4102 - 1.7.2006 0:42:20 SVK_Fox
3991 - 23.6.2006 2:25:19