...off-topic... ...aby ste nezasierali ine témy somarinami.

Založil: JEDI dňa 25.1.2006 22:16
...v tomto chlieviku môžete pridavať linky na rôzne zaujímavé veci, ktoré nepatria do leteckých diskusií a voľne diskutovať...pomôže to udržať čisté letecké témy a zároveň to otvára možnosť dozvedieť sa nové veci aby nam z toho letectva "nehrabalo"...

UPOZORNENIE :

...čítaním týchto textov môžete prísť o ilúzie, ktoré vám nikto nebude nahradzovať inými...
...podobnosť osôb,vecí a javov s reálnymi je čisto náhodná...
...väčšina textov bude pravdepodobne politicky nekorektná, xenofobna, nacionalistická,bude obsahovať sprosté slová alebo aspoň preklepy a gramatické chyby...
...ak sa vám to nepáči, tak to nečítajte...

Miloš_1984

57078 - 18.5.2023 10:16:00
t.me/strelkovii/… Strelkov Igor Ivanovič #KRP preposlané z STRUČNE Dmitrij Rogozin: Ešte je potrebná druhá vlna mobilizácie, ale prepáčte, už sme ju prešli, mala sa uskutočniť v decembri. Teda v septembri prvý, v decembri druhý, potom zrejme v marci mal byť tretí atď. Ľudia v zákopoch nemôžu byť v daždi, v chlade, pod ostreľovaním už s chronickými chorobami bez náhrady a bez rotácie, to je nesprávne, nebojujú tak. Preto je potrebná mobilizácia, či sa vám to páči alebo nie. Je tu však aj druhá možnosť – dať možnosť vytvoriť ruskú dobrovoľnícku armádu ako súčasť ruských ozbrojených síl. Nie nejaké samostatné brigády alebo niečo iné. Aký je paradox našich dnešných jednotiek - máme niekoľko jednotiek - toto je špeciálna vojenská bojová rezerva, šesť jednotiek a ešte jedno útočné lietadlo „Storm“. Všetky sú roztrúsené po prednej časti. Ukazuje sa, že všetky tieto oddelenia sú zahrnuté v zodpovedajúcich plukoch, pluky sú zahrnuté v divíziách, divíziách v armáde. Samozrejme, je skvelé, že sú dobrovoľníci na všetkých frontoch, ale je nesprávne, že sú roztrúsení. Navrhujeme vytvoriť šokovú dobrovoľnícku armádu, teraz máme dobrovoľnícku brigádu, musíme vytvoriť armádu. Dostatočne rýchlo naberieme 45- až 50-tisíc ľudí, obrovské množstvo ľudí, dospelých, ktorí slúžili v ruských ozbrojených silách alebo špeciálnych službách, majú vojenskú špecializáciu, vojensko-technický výcvik, skutočne ich potrebujeme. 346,7 tis. zobrazení 19:48 Strelkov Igor Ivanovič #KRP Tu je ďalší milovník „samostatných dobrovoľníckych armád“, ktorý sa pritiahol ... Muž známy svojou inteligenciou, odvahou a nezištnosťou - „Lord of Orion“ Rogozin, vážne zranený v bitkách v reštauráciách ...

Miloš_1984

57077 - 18.5.2023 10:09:36
A ešte niečo k početnému nárastu Ozbrojených síl Ruskej Federácie: t.me/strelkovii/… a komentár Strelkova .......................Strelkov Igor Ivanovič #KRP preposlané z STRUČNE Ruské ozbrojené sily sa budú postupne rozširovať celý rok bez novej vlny mobilizácie, povedal pre RT vojenský veliteľ VGTRK Alexander Sladkov. „Toto nie je náhla mobilizácia, je to plánovaný meraný proces. Ozbrojené sily RF nedostatočne zamestnávajú 1,5 milióna ľudí,“ povedal. 340,6 tis. zobrazení 18:51 Strelkov Igor Ivanovič #KRP Nemôžem argumentovať: bez novej mobilizácie sa ruské ozbrojené sily budú neustále rozširovať. Ale len na východ. Smerom na západ sa budú tiež rozširovať. Ale dôjde k „alternatívnemu rastu“. P.S. - v úlohe podlého propagandistu je Sladkov jednoducho veľkolepý. Takmer ako Šojgu - ako šéf ministerstva obrany RF a Gerasimov - NGSH.

Miloš_1984

57076 - 18.5.2023 9:38:25
Tu by som trocha doplnil, ze sa graf je nie o Bi-209 ale o Bi-214, co je z radonu po dazdi, vid zdroj tvojho screenshotu: umcs.pl/.../…... Su tam dostupne aj historicke data. Ten peak vyzera strasivo ked je osamoteny, ale tu je v kontexte udajov zo 4 mesiacov.

Miloš_1984

57075 - 18.5.2023 9:20:20
No čo na to povieš MIGino, na radiačnú situáciu "po výbuchu ochudobneného uranu": remap.jrc.ec.europa.eu/Consent/… resp. facebook.com/shmu.sk/posts/…

Jano Š.

57074 - 17.5.2023 15:25:21
SVK: na tých záberoch z Buče je BDM-2 ktoré používajú Ruské VDV jednotky. Konkrétne v Buči operovala 98. gardová výsadková divízia. 72. mechanizovaná brigáda, ktorá bránila Kyjev, neprevádzkuje BDM. BDM-2 spoznáš podľa člnového tvaru a skosenia bokov. Myslím/domnievam sa (nech my je odpustené), že aj písmen V je celkom čitateľné: pbs.twimg.com/media/… .... pbs.twimg.com/media/… ... pbs.twimg.com/media/… ... pbs.twimg.com/media/… ...

Miloš_1984

57073 - 17.5.2023 15:10:14
Rusko: twitter.com/wartranslated/status/… Obyvatelia dediny v ruskom Baškirsku nahrali video výzvu generálnemu prokurátorovi so žiadosťou o preskúmanie prípadu, keď ich spoluobyvateľa, ktorý bol mobilizovaný v septembri 2022, mučili ruskí vojaci na Ukrajine. Nie je jasné, čím si muž zaslúžil trest, ak vôbec nejaký...................................Títo rusáci sú na úrovni jatočného dobytka, čo chce s mäsiarom konzultovať výzdobu na stenách bitúnku.

Miloš_1984

57072 - 17.5.2023 14:58:25
Však SVK "nič preukázateľného netvrdí" - on len ponúka indície. A ešte sa tvári aký je nad vecou.

roso

57071 - 17.5.2023 14:19:31
V skratke: "Múdry človek netvrdí nič, čo by nevedel dokázať." - Platón

SVK

57065 - 17.5.2023 10:21:48
Jano keby si ukázal na snehobielu stenu nasvietenú neutrálne bielym svetlom, ja aj tak poviem že ona stena je práve taká akú by som ju videl ja. Nie taká akú chceš ty aby som ju videl ja!:) Biele teleso nasvietené neutrálne bielym svetlom v ideálnych podmienkach bude vidieť aj človek s farbocitom rovnako ako monochromatik. Tolko k tvojmu chápaniu a ohýbaniu reality. Tým sme žial stále nijako nepokročuli ohladne tvojho dokazovania pravdivosti tvrdenia "dokázateľne zabíjanie civilistov" :)

Miloš_1984

57062 - 17.5.2023 9:59:11
To SVK: k udalostiam k Buči si predložil jedinú indíciu ktorá stojí za zmienku a to údaje meteoradaru z Boryspilského letiska. Tie si v rámci rešerší ku knihe dohladám a skontrolujem. Ostatné je na tebe a neskúšaj to odbiť takýmito kokotinamy ako: "okupuje miliardy vašich synapsií" a podobne.

Miloš_1984

57061 - 17.5.2023 9:57:13
To SVK: Fikcia : -ten článok som písal ja...................na preukázanie svojich tvrdení si nepredložil ani jeden dôkaz. Platí zásada že ty spochybňuješ udalosti v Buči, resp. ich kauzálny scenár. Na tebe teda leží Dôkazné Bremeno ..... Dôkazným bremenom sa rozumie procesná zodpovednosť účastníka konania za to, že za konania neboli preukázané jeho tvrdenia, že z toho dôvodu muselo byť rozhodnuté o veci samej v jeho neprospech. Zmyslom dôkazného bremena je umožniť súdu rozhodnúť o veci samej i v takých prípadoch, keď určitá skutočnosť významná podľa hmotného práva pre rozhodnutie o veci, nebola alebo nemohla byť preukázaná a keď teda výsledky hodnotenia dôkazov neumožňujú súdu prijať záver ani o pravdivosti tvrdenia tejto skutočnosti, ani o tom, že by táto skutočnosť bola nepravdivá. Dôkazné bremeno ohľadom určitých skutočností leží na tom účastníkovi konania, ktorí z existencie týchto skutočností vyvodzuje pre seba priaznivé právne dôsledky; ide o toho účastníka, ktorý existenciu týchto skutočností tiež tvrdí. Ak teda žalovaný tvrdil, že kúpnu cenu zaplatil, bolo jeho povinnosťou označiť a predložiť súdu relevantné dôkazy na preukázanie tejto skutočnosti. Ak tu existovali dôkazy na podporu tvrdenia žalobcu, že žalovaný doposiaľ kúpnu cenu v požadovanom rozsahu, v žalovanom rozsahu, nezaplatil, bolo úlohou súdu označené a navrhnuté dôkazy účastníkmi konania zákonným spôsobom vykonať, dôkazy vyhodnotiť podľa svojej úvahy a to každý dôkaz jednotlivo a všetky dôkazy v ich vzájomnej súvislosti, pritom starostlivo prihliadať na všetko, čo vyšlo za konania najavo, včítane toho, čo uviedli účastníci tak, ako to vyplýva z ustanovenia § 132 O. s. p. (uznesenie Najvyššieho súdu SR z 24. júna 2010, sp. zn. 5Obo/52/2010) ..........................Ty si "SVK" začal s Kramaotorskom a Bučou, a Ty teda dokazuj, že veci sa stali inak.

Miloš_1984

57060 - 17.5.2023 9:52:09
To MIG-29 57039 - 16.5.2023 17:02:30.........................na Ukrajine sú tisíce MRTVYCH RUSKÝCH VOJAKOV....našťastie.

roso

57055 - 17.5.2023 8:03:10
Migino, len 7 ? Dnes slabý výkon, mal by si sa nad sebou zamyslieť, výkony idú dolu.

Jano Š.

57050 - 16.5.2023 20:44:39
Myslel som si, že výsadou ITčkarov je analytické myslenie a nie chorobná snaha spochybniť aj reálitu a vydávať ju za alternatívny obraz. Keby som ukázal na snehobielu stenu nasvietenú neutrálne bielym svetlom, TY aj tak povieš, že je sivá. Ostatne, je akákoľvek diskusia v tvojom stave bezpredmetná. Bohužiaľ... zaplaťbohu... výber si

SVK

57048 - 16.5.2023 19:30:18
Ani nezapojili // vyzerám, ale starý // nie. // Tým sme ale nijak nepokročili v tvojej premise "dokázateľne zabíjanie civilistov" :)

Jano Š.

57047 - 16.5.2023 19:13:36
Netvár sa, že ťa práve odpojili z matrixu. Vyzeraš ako debil a nie ako inteligentný mladý človek. Ešte tu začni zaplietať Schrödingererovu mačku a si zrelý na xanax...

SVK

57046 - 16.5.2023 18:58:56
Dokázateľne zabíjanie civilistov. Fikcia : -ten článok som písal ja- za predpokladu že som onen článok písal ja a za predpokladu že ty si nevieš overiť či som ten článok skutočne písal alebo nepísal ja (čo si reálne overiť nevieš), mi skús dokázať že to čo v ňom píšem je súvzťažné k udalosti ktorá nastala v Buči. O dôkaze tu mrvil Mišulák Miloš a rozmrvil pojem DÔKAZ na omelinu. Lenže dôkaz nie je omelina. Dokáž mi že v danom článku platí tvoj výrok "dokázateľne zabíjanie civilistov" :)

Jano Š.

57045 - 16.5.2023 18:25:32
Ty agendou setting okupovaná synapsia v režime núl a jednotiek: novinky.cz/clanek/… Jedna vec je spochybnenie nepoškvrneného počatia a druhá je dokázateľne zabíjanie civilov...

SVK

57044 - 16.5.2023 17:57:28
Tak, anglosas to robí fikanejšie. K čomu 500 tisíc spriatelených panáčikov a 6000 tankov keď okupuje miliardy vašich synapsií ;)

Jano Š.

57040 - 16.5.2023 17:29:09
Pche, operácia Dunaj 500 tisíc spriatelených panáčikov a 6000 tankov. To bola okupácia ty trtko.
ver. 13.93 © 2001-2024 www.lietadla.com