roso
56354 - 6.3.2023 13:37:54Už tri dni mlčí klávesnica našeho frontového stíhača. Odhadujem to na kobercový nálet s cca dvanástimi linkami rozmiestnenými v troch vláknach, to si zasa počítam ...
Miloš_1984
56353 - 4.3.2023 22:04:37"...pretože v tomto prostredí hrajú hlavnú rolu emócie." Náš MIG-ino je toho dôkazom jak z učebnice. Načo sa srať zo zháňaním dôkazov a overovaním faktov - keď on "má svoj názor". Asi to upaľovanie kacírov nebol v minulosti až taký zlý nápad.
roso
56352 - 4.3.2023 13:02:32Pokračovanie 2 a pre jedho z nás aj poučný záver(ešte to stále nieje stratené) - A ako teda s odstupom času hodnotíte túto špecifickú mediálnu scénu?V podstate to dnes funguje ako sekta. Uvedomil som si to na konci roku 2014, keď som sedel sám v hľadisku divadla pred začiatkom besedy Zem a vek a počúval som akúsi kakofóniu, prazvláštnu hudbu. Prví hostia ešte len prichádzali.V tom okamihu mi to došlo. Za fenoménom takzvanej alternatívy stojí psychológia. Je to skoro ako sekta a oni si prišli pre svoju pseudoinformačnú emocionálnu drogu.
Čím dlhšie v tom idete, tým ťažšie je odísť. Väčšina „členov“ si nedokáže priznať, že ich oklamali. Preto v tom idú ďalej.Ak chce niekto bojovať s dezinfoscénou, mal by sa zamyslieť nad metódami, ktoré využívajú sekty, a podľa toho zvoliť nástroje boja. Pravdivé informácie nepomôžu, pretože v tomto prostredí hrajú hlavnú rolu emócie.
roso
56351 - 4.3.2023 12:55:25Pokračovanie - Správna strana bola teda prokremeľská? Stačilo si prečítať rozhovory s veľvyslancami, ktoré Zem a vek publikoval, a hneď bolo jasné, na ktorú stranu sa ako časopis prikláňame. Komu sa nadržiava a do koho sa rýpe.Publikovali napríklad rozhovor s veľvyslancom Izraela zostavený zo samých nepríjemných agresívnych otázok. Celé to bolo nastavené tak, aby z toho vyšiel maximálne negatívne.Na druhej strane pri rozhovore s veľvyslancom Ruska mu doslova nahrávali na smeče. Bolo to až smiešne, ako mu šli na ruku. Po zabratí Krymu!Existovala nejaká platená spolupráca medzi Ruskom a časopisom?Na to sa prišlo až neskôr, niekedy na konci roku 2014, a bol to aj hlavný dôvod, prečo som odišiel. Objavila sa nahrávka Tibora Rostasa a jeho komplica Dušana Budzaka s ruským veľvyslancom, kde si dohovárali spoluprácu. Takmer žobronili o peniaze.Šéfredaktor a majiteľ Zem a vek Rostas a majiteľ rádia Viva Budzak prišli ruskému veľvyslancovi ponúknuť, že by v časopise mohli vychádzať veľmi pozitívne články o Rusku, a chceli sa dohodnúť na podmienkach.
Zhrozil som sa z toho. Myslel som si, že veci, ktoré sa v tomto zmysle o nás hovoria a v iných médiách píšu, sú blbosti, ale zistil som, že to bola pravda. Preto som sa rozhodol odísť. Bol najvyšší čas.
roso
56350 - 4.3.2023 12:46:23Rostas bol úplne posadnutý, konšpiračné médiá sú ako sekta, hovorí bývalý redaktor Zem a Vek. Anton Smataník chcel ako milovník kritického myslenia verejne šíriť svoj pohľad na svet, a tak sa ako autor prihlásil do redakcie novovznikajúceho časopisu Zem a vek. S odstupom niekoľkých rokov hovorí o svojich skúsenostiach s pôsobením v konšpiračných médiách.„To prostredie vás zomelie, buď vaše články pre nezáujem úplne zapadnú, alebo sa prispôsobíte. V týchto médiách sa nedá písať objektívne, nestranne a kriticky,“ opisuje v rozhovore. Spomína si, že heslom šéfredaktora Zem a vek Tibora Rostasa bolo „pritlačiť na pílu“. Keď sa ho pýtal, prečo toľko preberajú správy z Russia Today, vždy dostal od Rostasa rovnakú odpoveď: „Pretože oni píšu tak, ako my chceme.“Tvrdí, že väčšina členov dezinformačnej scény si nechce pripustiť, že ich oklamali. „Čím dlhšie v tom idete, tým ťažšie je odísť,“ hovorí Smataník.Hmmmmmmmm...
Jano Š.
56349 - 4.3.2023 11:09:09korekcia...strelnú zbraň...
Jano Š.
56348 - 4.3.2023 11:05:22Majster "bagatelizácie" súdruh Blaha:„Takže najväčšia bezpečnostná hrozba Slovenska, ktorá napísala nenávistný mail novinárke Jančkárovej, je 75-ročný dôchodca, ktorý zjavne nemôže ublížiť ani muche. To, čo spravil, je samozrejme neprijateľné, ale hádam sa teraz nejdeme tváriť, že NAKA nemá iné problémy ako starčeka, ktorý je nahnevaný na cenzúru v RTVS,“ uviedol na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Takže "bezbranný starčok" mal v legálnej držbe stretnúť zbraň, ktorá mu bola odobratá.Sudca Harabin mladší nepovolil domovú prehliadku. Starček nemailoval ale osobne Jančkárovej telefonoval. Je obyvateľom obce, ktorá je blízko jej pôvodného bydliska...nazdravie!
Miloš_1984
56346 - 3.3.2023 21:49:06reakcia na MIG-29 56330 - 3.3.2023 14:34:35
Z kadiaľ sa zobrala v ukrajinskej vlajke nacistická vidlička.....................................................................keď nie ideológia "nephilím", tak Chazari. Kurva to je život...
Miloš_1984
56345 - 3.3.2023 21:47:32reakcia na: MIG-29 56338 - 3.3.2023 16:24:28
Tie ksichty majú príliš odhalené na to,aby........................................A kúúúrva. Toto muselo bolieť :D
roso
56342 - 3.3.2023 19:53:21Jeden vtip za druhým: Harabin o rozkrádaní SK (zahmlievač Mečiarových megarozkrádačiek), zemavek, cz24, armádny magazín, ... a on to sem valí a valí a my to stále nechceme pochopiť, to musí nasrať.
Miloš_1984
56336 - 3.3.2023 15:39:02MIG-29 56331 - 3.3.2023 14:37:57
cz24.news/putin-oznacil-utok-ukrajinskych-militantov-v-brjanskej-oblasti-za-teroristicky-cin.../.........................................tak ono sa rozhoduje, čo bude ďalej??? A kde máš istotu, že to nie je práca FSB, ako ked si rusi v 1999-tom vyhodili do vzduchu tie čimžiaky.
roso
56329 - 3.3.2023 14:34:29Ten zvedavec, to je teda riadna stoka. V príspevkoch tesne pri sebe je v jednom Uhrík(fašistická strana ĽSNS) a v ďalšom niekto spomína 1488. Potom že z toho Miginko blúzni o židoch a vidí ich už aj v skrini. Chudátenko naše.
Miloš_1984
56323 - 3.3.2023 13:20:22Celkom ma toto rozosmialo:
twitter.com/AlexLuck9/status/… resp.
defenceweb.co.za/featured/only-one-of-sa-navys-four-frigates-operational-no-submarines-serviceable/ "Rozpočtové škrty znamenajú, že nie sú k dispozícii žiadne finančné prostriedky na modernizáciu/prestavbu troch ponoriek a štyroch fregát námorníctva SA. Tieto plavidlá budú musieť počkať minimálne do roku 2033/35, kým budú na to k dispozícii dostatočné finančné prostriedky."............keďže chodievam do roboty vlakom tak si tam vypočujem čo si myslí "pospolitý ľud" a pospolitý ľud cca. týždeň dozadu onanoval nad námorným cvičením Číny, Južnej Afriky a Ruska - to má teda Čína riadne sračkových spojencov.
Jano Š.
56322 - 3.3.2023 1:43:29 Miloš_1984
56320 - 2.3.2023 10:04:21MIG, keď sa naučíš rusky budeš si toto môcť prečítať v originále:
t.me/hrisma/… ale pre ostatných prezradím o čom to je. Je to o tom ako sa ruský vlastenci radia ako totálne zdecimovať ruský národ a ako je skvelé ho hnať na jatky v mene existencie Putinského režimu. z príspevku: "...Po roku vojny stále neexistuje nástroj na likvidáciu nepriateľských hniezd v krajine. Mäkká sila je ľahko prekonaná hrubou silou. Ak ste už začali, potom musíte byť rozhodní a dôslední. Odložte prílišný humanizmus voči nepriateľovi vonku aj vnútri krajiny. Nahraďte falošné videá pokánia skutočnými a zdĺhavými nápravnými prácami a závažnejšie ideologické zločiny povinnosťou doplniť útočné skupiny. Uisťujem vás, že sa to všetko veľmi rýchlo skončí. Nechať v tele kolaboranta vrieť spútaný hnev a tichá nenávisť spôsobujúca onkologické ochorenia a psychické poruchy. Toto je ich údel."
Miloš_1984
56319 - 2.3.2023 8:11:12fb.watch/j01nZyODpU/ Kto zachrani jedneho cloveka, zachrani cely svet (kniha Talmud) Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO
19 m ·
JE TO JEDNODUCHÉ: NEPOMÁHAŤ UKRAJINE, ZNAMENÁ POMÁHAŤ RUSKU
A to my nikdy nedopustíme, pretože ak bude Rusko úspešné na Ukrajine, pravdepodobne by so svojimi tankami postupovalo ďalej.
??Ukrajinské ministerstvo obrany uverejnilo video, ktoré sprevádzal text: „Ani výška Tatier a Karpát nie je nič v porovnaní s tým, ako si ceníme pomoc slovenskej vlády a slovenského národa.“
Slovensko od prvého momentu ruskej agresie pomáha Ukrajine brániť svoje územie, slobodu ale najmä – ľudské životy. Pomáhame včas, adresne, cielene a podľa požiadaviek Ukrajiny. Môžeme byť na to právom hrdí, pretože sme našou pomocou, ako krajina, zachránili tisícky nevinných Ukrajincov.
??Slovenskými ozbrojenými silami už nevyužívaná vojenská technika, ktorú si Ukrajinci vedia opraviť je cenným nástrojom OBRANY v rukách ukrajinských ozbrojených síl pri ÚTOKOCH zo strany Ruska.
PS: predtým, než sa mi tu nahrnú komentáre typu “na Slovensku po Slovensky” uvádzam, že je to originál video z produkcie ukrajinského ministerstva obrany.
Miloš_1984
56318 - 1.3.2023 23:42:41reakcia na MIG-29 56301 - 1.3.2023 16:21:33
Židák, si zase mimo ako vo všetkom..... :D ...............Keby si MIGinko vedel po rusky tak by si si mohol prečítať originálne ruské dokumenty k Zimnej vojne v ruštine. Ohľadne prípadného chvastania sa Poľského sanačného režimu a prípadnej spolupráce s Nemcami je to známa vec. Netuším čo takého zásadného si tím chcel povedať. Ale pre mňa za mňa, je to tvoj problém. K vojne s Fínskom: prepáč ale aspoň ruské dokumenty keby si si mohol prečítať v originále. Tam by si sa totižto dočítal aj takú zaujímavú vec, že nešlo o nijaké "posunutie hranice o 20 km" ale o kompletnú sovietizáciu Fínska a vytvorenie Fínskej demokratickej republiky pod vedením pána Otto Kuiisinena (podobnosť s Doneckov ľudovou republikou je samozrejme čisto náhodná :D teda Putin len opakuje 80 rokov starí scenár. A je celkom možné že aj nakoniec tromfne Stalina a naseká aj viac ako tých 135.000 mŕtvych rusov :D
Jano Š.
56317 - 1.3.2023 21:42:38Hop, hrúbka, baví...
Jano Š.
56316 - 1.3.2023 21:07:33No hurá, si Slováčisko a piješ tradičné nápoje. Konečne niečo úprimné. Predstáv si, aj ja som Slovák ešte pôvodom z Československa (preto občas nejaký bohemizmus v mojom prejave.) Tak mi teraz uprimne povedz, bavý ťa postovať tie ruské propagandistické žvásty? Dáva ti to nejaký zmysel? Prečítal si moje posledné príspevky? Nikto nemôže povedať, že všetci rusi do nohy veria tým drístom o dôvodoch SVO. Tak prečo ty, ako roduverný Slovák šíriš tie sproste klamstvá? Každému tu nadávaš do židákov, pritom taký, Kedmi, Solovjov, Satanovskij sú tý najvychcanejší židia v rusku. Solovjov posiela synov ruská na ukrajinský bitúnok, pritom jeho syn sa venuje modelingu a druhý je kameraman v anglickú. Celé roky štve proti západu, ale nevadilo mu si chodiť do talianske k moru namočiť svoj obrezaný fogoš... Prechcaná lúza a ty im tu chceš robíť užitočného idiota?
roso
56315 - 1.3.2023 19:02:35Prvý po roku? To si dal ozaj načas, to určite zmení priebeh vojny, teda vlastne pardón špeciálnej operácie. Koľko bolo tých rusských doteraz.