SVK
57041 - 16.5.2023 17:41:59"Takže ak konečne predložíš dôkazy svojich tvrdení potom sa ozvem." - v to dúfam ale neverím ti ! ;)
Miloš_1984
57036 - 16.5.2023 16:55:19Inak, tá vaša S-400-uka, prečo zostrelila 4 vlastné lietadlá???
Miloš_1984
57035 - 16.5.2023 16:54:49MIG-29 57018 - 16.5.2023 14:52:46
Na dnešných AK sú videjká zo zničenia amerických Patriotov v kyjevskom Sviatošine aj s US obsluhami. Sláva ruským raketám !!!aktualnikonflikty.cz/…..............................Dôkaz pre svoje tvrdenia by si nevedel dať??? Že tam to bol skutočne KINŽAL a že skutočne zasiahol bateriu Rakiet PATRIOT.
Miloš_1984
57034 - 16.5.2023 16:52:28To SVK: "...máš sa od čoho odrážať, dostal si viac indícii ako som mal v začiatku ja len máš hlavu zatemnenú zbytočnosťami a zrejme nemáš na to sa od niečoho odraziť...." Takže klasika, inotaje a pod. Naznačovanie čohosi. Nejaký ten dôkaz tvojich tvrdení o Kramatorsku a Buči, nula celá nič. A k tomu kniha kde fyzik argumentuje ohľadne Biblie. Máš v hlave celkom slušný guláš a okrem (pravdepodobne) vyššieho veku ako ja a gramatiky nič kôli čomu by som sa mal znepokojovať. Takže ak konečne predložíš dôkazy svojich tvrdení potom sa ozvem.
roso
57020 - 16.5.2023 15:03:58To sú mierumilovné rakety ako krajina ktorá ich vystrelila, ony určite minuli ciel(e). Kedy bude 10 linkov po sebe, aby si ma zasa presvedčil?
SVK
57016 - 16.5.2023 14:34:46Bol to fyzik, kvantová mechanika, experimentálna fyzika // semester logiky pre právnikov? :o // my mierne inteligentní a trochu príčetní občania píšeme inteligentní a príčetní v nominatíve množ.čísla s "í" ale to by mal akademicky vyštudovaný právnik či magister vedieť :) // máš sa od čoho odrážať, dostal si viac indícii ako som mal v začiatku ja len máš hlavu zatemnenú zbytočnosťami a zrejme nemáš na to sa od niečoho odraziť... papúchuješ sizyfovskú prácu // som rád keď sa ludia smejú, smiech lieči a tebe ten smiech zostal. Smiech a vidly :))
Miloš_1984
57013 - 16.5.2023 9:16:01To SVK: nižšie má rozpísané moje reakcie na tvoj príspevok. Resumé: ja už si o tebe radšej nič nemyslím. Ja už sa len smejem - viď tvoja odpoveď na diskutéra JANO Š: "...ale čo ty ako zdatne indoktrinovaný človek západnou agendou setting vieš o pravde?"
Miloš_1984
57012 - 16.5.2023 9:13:59Milouši neviem kde si vzal presvedčenie že trvám na tom aby moje pochybnosti splnili tebou nastavené štandardy:)) ..........................................................................................
Tak nejak som dúfal že keď si celkom sľubne začal "...historický záznam dát z METARu boryspilu v tom čase jediného letiska pri Kyjeve ktoré ešte vydávalo aj TAFy ak ich niekde ešte nájdeš. ogimet.com už vydáva reporty len rok staré tuším. Potom porovnať si tieto reporty a celkovú poveternostnú situáciu v oblasti..." že sa budem mať od čoho odraziť. Nebolo to nič moc, zbytok bol taký klasický uplakaný balast, ale čo už.
Miloš_1984
57011 - 16.5.2023 9:13:35S tebou nastavenými štandardami ako ich tu prezentuješ môžeš ísť prednášať do kostola. Pre niekoho môže byť očarujúce počúvať katolíka-právnika -bezpochyby- s nehynúcou vierou hovoriť o dôkaze ale mňa to moc nezaujíma.......................................................................................................................... Pravdu povediac, teraz nechápem čo si myslell tým „isť prednášať do kostola“ :) V Kostole je kázeň, nie prednáška. Ale o inom som chcel. No a sa mozrejme, tie „mnou nastavené štandardy“ sú neni nastavené mnou ale zákonodarstvom SR a to ešte len tak veľmi jemno, aby to zvládli aj mierne inteligentný, trochu príčetný občania.
Miloš_1984
57010 - 16.5.2023 9:13:15Nie nedám ti dôkaz, nemám stroj času a ty logické myslenie.........................................................................Nedáš mi dôkaz, lebo ťa to moc nezaujíma. Dobre, už od teba nebudem nič chcieť. PS: logické myslenie: no ten semester logiky pre právnikov mám ???? ešte zo školy. Neni to nič moc, ale čo sa dá robiť.
Miloš_1984
57009 - 16.5.2023 9:12:59
...ale taký šlabikár do tajov logického myslenia ktoré drtí vieru v pochybnosť. A tým nemyslím vieru náboženskú ani tú zo susedstva...
martinus.sk/ ....................................................................a kurwa :D toto „bolelo“. By som poprosil aby si prestal rozprávať v inotajoch a aspoň v skratke opísal čím je autor kvalifikovaný na takéto tvrdenia aké prezentuje a v čom tá knižka „drtí vieru v pochybnosť“ (to si vlastne ako myslel? Má to byť kniha o drtení viery, alebo o drtení pochybností o viere?)
SVK
57006 - 15.5.2023 21:15:33Milouši neviem kde si vzal presvedčenie že trvám na tom aby moje pochybnosti splnili tebou nastavené štandardy:)) S tebou nastavenými štandardami ako ich tu prezentuješ môžeš ísť prednášať do kostola. Pre niekoho môže byť očarujúce počúvať katolíka-právnika -bezpochyby- s nehynúcou vierou hovoriť o dôkaze ale mňa to moc nezaujíma. Nie nedám ti dôkaz, nemám stroj času a ty logické myslenie. Niečo ti ale dám, keď už sa tak hlasno snažíš do sveta volať o niečom tak vážnom ako je DÔKAZ. Knihu. Nedelám si prdel, je to dobrá kniha,...Dostojevskij ani Camus to sice nie je ale taký šlabikár do tajov logického myslenia ktoré drtí vieru v pochybnosť. A tým nemyslím vieru náboženskú ani tú zo susedstva...
martinus.sk/
SVK
57005 - 15.5.2023 20:57:37Áno čital. A o tej sebareflexii som už dávnejšie hovoril...mimo to, ja som nehovoril o tom že v Rusku nejestvuje nepravda...
Jano Š.
57004 - 15.5.2023 20:21:17...aj s tvojou agendou setting. Si niekedy čítal Súostrovie Gulag? Alebo aspoň videl film Chladné leto 1953? Hafo ľudí v sojuze zmizlo pre svoj názor a postoj a nemuseli byť ani Asange či Snowden. Rána do zátylku a rodina dostala vyrozumenie, že dotyčný dostal 10 rokov natvrdo bez možnosti korešpondencie...
Najpredávanejšou knihou v Rusku za rok 2022 je 1984. Snažia sa tým Rusi pochopiť západné či svoje zriadenie? Ja si myslím, že sa pripravujú na skutočnú cestu v čase ku koreňom. Zisti si, kto je napr. Alexander Bastrykin a čo má za nechtami. Tam už pravda dávno hnije na hnoji...
Miloš_1984
57001 - 15.5.2023 16:01:06To SVK 56999 - 15.5.2023 15:18:57...a samozrejme ak tedá máš pochybnosti tak aby to splnilo mnou nastavené štandardy tak by si samozrejme musel tie dôkazy riadne označiť (napr. printscreeny a linky na stránky a pod.) ale ako zvyčajne - nechal si to v rovine "dohľadaj si to na internete". PS: čisto technická otázka. Ty si IT-čkár?
Miloš_1984
57000 - 15.5.2023 15:57:37To SVK 56999 - 15.5.2023 15:18:57...Toto je reakcia na mňa(?) či zase len inotaje a "naznačovanie"??? V zmysle toho čo ja požadujem -
judikaty.info/document/nssr/20547/ - je toto jediné čo spĺňa mnou nastavené parametre: "...historický záznam dát z METARu boryspilu v tom čase jediného letiska pri Kyjeve ktoré ešte vydávalo aj TAFy ak ich niekde ešte nájdeš. ogimet.com už vydáva reporty len rok staré tuším. Potom porovnať si tieto reporty a celkovú poveternostnú situáciu v oblasti..."
SVK
56999 - 15.5.2023 15:18:57pri Buči k pochybnosti postačí pozrieť si historický záznam dát z METARu boryspilu v tom čase jediného letiska pri Kyjeve ktoré ešte vydávalo aj TAFy ak ich niekde ešte nájdeš. ogimet.com už vydáva reporty len rok staré tuším. Potom porovnať si tieto reporty a celkovú poveternostnú situáciu v oblasti s tým čo je vidieť v záznamoch natočených z Buči v čase čiernej hluchej-nemej diery dvoch dní medzi odchodom ruských vojsk a prvými zverejnenými zábermi, nekriticky premýšľajúca väčšina si tam nevšimne nič, ale ten nepodstatný zvyšok zamrazí...komu dôjde že na videozázname nikdy nie je dôležité to čo sa deje v popredí, ale to čo vidíš v pozadí...v tomto prípade na oblohe. Potom nepotrebuješ pravdivé alebo lživé vyjadrenia jednej alebo druhej strany, zvlášť keď nemôžeš vedieť kde je pravda, nepotrebuješ texty ani slová. Furt hovorím, keď ľudia chcú hľadať pravdu, tak nech ju v tichosti hľadajú a nekecajú o nej. Ale na to najskôr musia vedieť čo to pravda je (true or false, 1 alebo 0), pak sa dostanú do sveta kde im isté vyslovené veci prestanú dávať zmysel a papúchovanie tisíckrát vyslovených lží ich prestane baviť. Vieru vymenia za pochybnosť. Tá je len prvým krokom dlhého príbehu ako sa zbaviť Goebbelsovho "tisíckrát opakovaná lož sa stáva pravdou"....Jestvujú veci a nie je ich málo pri ktorých by aj sám Goebbels v tomto západnom absurdistane chrochtal blahom. Pritom verejnosť v ne nespochybnitelne verí. Najbolestnejšie uvedomenie potom nie je to že ludia tu žijú v oficiálnych lžiach tak ale to že si ich už ani neuvedomujú. Občas sa narodí niekto kto im ukáže objektívnu realitu a sú z toho v šoku, v hystérii ho radšej zavrú alebo zabijú. Kedysi to robila agora, dnes to robí oficiálna moc. Vypestovala sa tu snáď do základu mozgového kmeňa indoktrinovaná spoločnosť tak vymytá a lojálna učinenej hlúposti že čokolvek mimo jej vieru je nepravda. Naprieč celým spektrom počnúc vrchnými predstavitelmi až po samý spodok, spoločnosť ktorá už ani nemá páru čo znamená ten ruský vtip "začem bukvy vsjo jasno" , spoločnosť v ktorej pochybnosť a kritické myslenie prakticky vymizlo pretože kriticky myslieť neznamená kriticky prskať kolo seba ako sa mnohí domnievajú ale rozumieť rudimentárnej výrokovej logike. A to tu až na "nemé" výnimky ktoré ale nie je počuť, v podstate neexistuje.
SVK
56998 - 15.5.2023 14:42:29Jano s tou propagandou z oficiálnych kruhov súhlasím ale čo ty ako zdatne indoktrinovaný človek západnou agendou setting vieš o pravde? Môžeš začať trebars hyenistickou "pravdovravnosťou" US propagandy a potvrdeným zostrelom Kinžalu :) Alebo tými obrázkami biolaboratórii v Iraku ako zámienkou rozbitia krajiny. Alebo Julianom Assange-om ktorý za pravdu sedí. Len chcem vedieť ako sa taký pravdovravný obyvatel US alebo Slovák hľadiaci na západ pozerá na US propagandistov, ktorí existenciu niečoho takého ako pravdy v podstate ani neuznávajú...pretože podľa toho čo píšeš o jednoduchom ruskom človeku sa mi bežný Rus zdá byť v tomto v značnej výhode pred bežným Slovákom. A ja s tým súhlasím.
Miloš_1984
56997 - 15.5.2023 12:04:16Otázka pre MIGina: prečo ste si začali zostreľovať už aj vlastné bojové lietadlá??? Teda okrem nejakého sadistického potešenia?
Miloš_1984
56996 - 15.5.2023 12:02:49Tak nejak dúfam že to bola S.400:
t.me/fighter_bomber/… Tragédiou, ktorá sa stala deň predtým. Pripomínam, že za 2 minúty boli stratené 4 strany. 11 ľudí.
Môžem povedať, že to nebolo jasnejšie. MO zamrzol.
Existujú dve hlavné verzie.
Prvá verzia je obvyklá práca protivzdušnej obrany Laosu v panickom režime "zabi všetkých - Boh v ďalšom svete roztriedi priateľov a nepriateľov."
Vzhľadom na to, že o rok neskôr systém uznávania štátu, alebo ako sa tomu hovorí aj systém „Friend or Foe“ skôr nefunguje ako funguje a doteraz sa s tým nič neurobilo, nevylučujem že jeho tvorcovia, výrobcovia a kontrolóri sú už bez výnimky Hrdinami Ukrajiny minimálne v hodnosti plukovníka s nie chorobnými číslami na účtoch.
Dobre, že nie je vojna, inak by ich museli všetkých zastreliť, inak je všetko v poriadku. Všetko podľa plánu. Odstraňovať nedostatky, rozdávať štátne vyznamenania.
Vysvetlenie je veľmi slabé, že v Laose v princípe nič nefunguje na 100% a niekedy je fungujúci systém štátneho uznania danosťou, s ktorou sa každý zmieril.
No, druhá verzia je, že to bola protivzdušná obrana nepriateľa, ktorá fungovala. Povráva sa v jej prospech, no zatiaľ neboli poskytnuté žiadne fakty. Dosah a výška porážky jedného z cieľov prečiarkne takmer všetky systémy protivzdušnej obrany, ktoré má nepriateľ a NATO, okrem Patriot a S-300, berúc do úvahy predpoklad, že batéria fungovala z línie kontaktu. .
Kdesi v diaľke sa črtá extrém v podobe litaku s AIM-120, ale tam to nezrastá len tak pre nič za nič.
100% dôvod a vinník bude jasný, keď nájdu nápadné prvky rakiet s hlavicou. Všetko vyjasnia. Ale je tu nuansa. Ak bola zostrelená protivzdušná obrana Laosu, tak bude potrebné niekoho previesť na inú vyššiu pozíciu, prípadne aj vystreliť, takže úderné prvky sa nemusia nájsť, alebo sa nájdu a ukážu, čo potrebujú.
Približne to isté sa musí urobiť, ak je protivzdušná obrana Laosu nevinná.
Ak chcete posrať takú batériu systému protivzdušnej obrany na LBS, musíte sa veľmi snažiť.
Naše rozloženia sú na hovno v oboch prípadoch:
Ak išlo o nepriateľa, laoské letectvo stratilo schopnosť bezpečne pracovať s UMPC do kalibru 500 kg a raketami X-29 a stratilo schopnosť pracovať s nadstavcami a ATGM. A keď sa Západ dozvedel o účinnosti takýchto batérií, čoskoro vleje dušu do nepriateľa.
Ak toto nie je nepriateľ, potom ešte horšie. Dnes je nemožné bojovať s letectvom, vážnymi UAV a systémami protivzdušnej obrany, bez spoľahlivého systému Friend alebo Nepriateľ, nie v režime kamikadze.
No, ide mi o Laos, toto samozrejme nemáme. Stále sme v prdeli pre banky viac, ako je povolené, a odstraňujeme pilotov z letov, aby lietali vo výške pod výškou predpísanou v denníku kontroly. Pretože je to na hovno, naozaj. V skutočnosti to nie je vojna.