Marek07
41252 - 3.10.2011 20:06:28Tak ak nechceme aby tam tie WT boli, chceme meno na fotke. Ak pridáš fotku, možno aj ty pochopíš prečo to hovoríme viacerí...
staf
41251 - 3.10.2011 19:57:45lebo niekedy si dojebal celu fotku. ked uz zacal tie watermarky vkladat rozumne, castokrat aj tak sikovne, ze ich treba hladat, tak je to hned ovela lepsie.
a to ze sa niekto citil maximalne urazeny a otvaral hned papulu ako prestane na takuto stranku prispievat, to bola cista debilita. stacilo na to kludne upozornit mira nech to napravi. si uvedom kolko casu uplynulo od aplikacie zmien po to ako sa niektori rozcertili! ved to sa da povedat ze stranka bola v rekonstrukcii, zmeny bolo treba testovat a bugy vychytavat ...
Marek07
41250 - 3.10.2011 19:29:41Nech som sa akokoľvek snažil, ani po prihlásení, ani po obodovaní som meno autora fotografie nevidel. Nič proti anonymnému hlasovaniu. Ale vadí mi, ak ani po obodovaní nemá autor zverejnené svoje meno, pretože je to jeho fotografia a na zverejnenie mena má právo. Môžeme si všetci dávať watermarky... ale páči sa to niekomu? Watermark cez celú fotku ? Na Ondrove fotky chránené watermarkom niekedy nadávate a niekedy nie. Tak potom ?
Raven184
41249 - 3.10.2011 19:22:43Ono možno je naozaj niečo na tom, že sa 3 a menej využíva veľmi málo (možno na Mateja:) A pokiaľ sa pozriem na väčšinu fotiek využíva sa len 4 a 5. Možno by nebolo od veci najskôr sa pozrieť dolu, za čo je koľko bodov a potom ohodnotiť - ale to by potom museli zmeniť bodovanie skoro všetci.
Celkom sa mi páčilo, keď to bolo bez autora a ukázal sa až po ohodnotení - nikto nič nerieši iba fotku. A prečo tam niekto chce mať nasilu vždy meno(no meno ani nie skôr nick pod ktorým ho aj tak väčšina hlavne neregistrovaných nepozná) to netuším .
A ak chce niekto prispievať do galérie iba kvôli bodom, alebo aby neprihlásení užívatelia videli jeho nick ...
A tá myšlienka s tým komentom sa mi celkom páči (povedzme pre hodnotenia 1 a 5).
AdMich
41248 - 3.10.2011 19:21:00no, je to tazke...aspon pre mna, niekedy hodnotim masinu viac ako fotku a inokedy opacne zas...
Jozef035
41247 - 3.10.2011 19:20:02A ešte by som privítal, keby chodili tie oznamy o nových reakciách na mail. Keď sa k nejakej fotke vyjadrím, rád si prečítam aj reakciu na môj príspevok. Prípadne keď sa niekto vyjadrí k nejakej mojej staršej fotke. Nedá sa to všetko sledovať.
A dobre by bolo, keby som mohol svoje príspevky editovať. Aby som si mohol opraviť hrubky, keď odošlem niečo skôr, ako si to po sebe prečítam :-)
Jozef035
41246 - 3.10.2011 19:11:16Ja tiež zdôvodňujem nižšie bodovanie ako 5 a neurážam sa za nižšie bodovanie. Ale keď niekto dá 3 a menej, tak poteší keď to zdôvodní, nech sa človek poučí.
A čo sa týka samotného bodovania, tak každý má inú taktiku. Niekto dáva iba 5 možno preto, že sa vyjadruje iba k fotkám, ktoré su podľa neho super.
Anonimita tu neprejde, ale možno by nebolo zlé raz za čas urobiť nejakú anonimnú súťaž. Možno pri príležitosti SIAF/NLD. Tam fotí väčšina ľudí čo sú tu.
Bigwolf
41245 - 3.10.2011 18:43:23len by som chcel upozorniť že keď som sa snažil bodovať podľa toho ako to vidím ja (oko amatéra) teda som vašim fotkám dával 3,4 ale aj 5 ale som to aj odvôvodnil tak som bol priam zdrbaný a bolo mi zakázané hodnotiť ... dávajte kľudne všetky druhy bodov a mne dajte aj po jednom bode ale odvôvodnite prečo (učím sa z vlastných chýb) ale zamyslite sa ako príjmate to ak vašu fotku niekto ohodnotí číslom 3 a tomu si myslím prospeje anonymita pri hlasovaní ... myslím že treba zvýšiť kritéria na ohodnotenie "5" a ako som písal tomu pomôže anonymita kedže nebudete vedieť koho "urazite" s malým počtom bodov
PS: tiež sa mi nezobrazovalo meno po ohodnotení ak by sa toto upravilo tak ja by som bol spokojný :)
SVK
41234 - 3.10.2011 11:16:26Riešite tu blbosti :-) Rizoto sa nadrel a nakoniec to aj tak vrátil tam kde bolo :-)
vraj zo všetkého zlého sa dá vziať to dobré....a tak ja si z tejto diskusie beriem nové subjektívne hodnotenie: 1 - motivačný bod (udelujem iba keď ma donútia prihlásiť sa vyššie bodované fotky), 2 - podpriemerná fotka, 3 - velmi dobrá, 4 - vynikajúca (tzn. niečim famóznym vyniká:-)) ) 5 - fenomenálna...to je taká ktorú som tu videl naposledy niekedy okolo r.2006, dostala ma a nemal som ju čím obodovať:-))
staf
41229 - 2.10.2011 21:07:52Pavol.F: pozor! nesahaj im na ega lebo budes tiez za chuja!!!
Marek07
41228 - 2.10.2011 21:05:13Palo nie nebolo Meno ani Email.
41203
radoga - 1.10.2011 15:05:48
Ja autora nevidim ani ked sa prihlasim a obodujem.
41207
Fireman54 - 1.10.2011 17:25:14
41203:u mňa to isté.
Pavol.F
41227 - 2.10.2011 20:51:13nerozumiem, čo vám vadilo na tom, že ste pred obodovaním nevideli meno autora, veď po jednom kliku s ohodnotením bolo aj meno aj meil. alebo si fakt len prihadzujete body navzájom na zvýšenie ega?
Jano Š.
41225 - 2.10.2011 11:08:17Miro, vďaka sa vypočutie. Sľubujem, že budem šetriť kB a objektívne bodovať.
staf
41223 - 2.10.2011 10:56:22MST: hej, ja som sa trochu urazil po kecoch ako ma jano. a to ze keca hluposti sa da vidiet na jeho mysleni ("sú tu fotografi čo fotia na SVK prvú ligu a tomu sa inak ako za 5 ani nedá."). to ze sa neurazaju ini je mozno tym, ze sa nesnazim inych urazat. nejdem tu proti ludom, ale proti chorym zvyklostiam na tejto stranke (same 5ky a hodnotenie podla autora).
inak je mi luto jedine rizota. to co tu napisal je presne to, co som si vcera vecer myslel aj ja. kopa ludi tu navrhovala zmenu za zmenou, on ich postupne zacal robit, najskor bola sama chvala typu "jeej, prve zmeny, super. len tak dalej", no zrazu sa to tu cele obratilo a vsetci sa tvaria ake su tie zmeny zle.
Miro: to meno sa dalo riesit aj nie vymazanim, ale len prekrytim kym sa nezahlasuje, ale kaslat to. ja byt tebou tak sa na vsetko vyserem, zrusim cele bodovanie, necham stranku uplne primitivnu, nech sa da pridat fotka a basta.
MST
41220 - 2.10.2011 10:33:39Rizoto: Meno a e-mail sú späť, díky Mirec.
MST
41219 - 2.10.2011 9:29:21staf: Ale jediný, kto tu naznačuje, že sa tu niekto uráža si ty. V žiadnom príspevku to nikto nenapísal. Len sme tu viacerí vyjadrili svoju nespokojnosť so stavom, ktorý nastal..a to s odstránením mena autora fotky. OK, keď to vlastník stránky takto nastavil, už to viem, a je na mne či sem fotku dám alebo nie. Ak áno, tak de facto súhlasím s podmienkami, ktoré tu sú a hotovo..Ale nevidím dôvod, prečo by sa mali stať bezmenné fotky nahraté pred touto zmenou? Toto je porušenie pravidiel, ktoré sa mne nepáči. Je ľahké si domyslieť, čo by sa dialo, keby toto niekto spravil na zahraničných galérkach, kde je kopa skutočných profíkov...ale, sme na Slovensku ...A k tomu, čo ti napísal JanoŠ- asi to fakt chce zdvihnúť zadok a ísť trošku po letiskách..zistíš, že aj na Slovensku sa ešte stále dá zaujímavo fotiť, a pokiaľ chceš pestrosť typov, lietadiel a prostredí..? Dám ti návod z vlastnej skúsenosti- choď fotiť von, každý rok si prejdi 20-30 letísk v zahraničí a pestrosť všetkého druhu je zaručená. :-)
Mr.MiG
41218 - 2.10.2011 9:14:3841216.
vidis staf, steju to pochopil ale ty stale nie. Je mi ta uprimne luto aj tych tvojich p.covin co tu vecne vypisujes a tebe podobnych...
Rizoto
41217 - 2.10.2011 9:10:08tak prepacte ale ja som asi uplny debil kedze som "vypocul" vase hlasi a aplikoval ich. Teraz na to nadavate. Takze nerozumiem ako vam mam vyhoviet. Nie je problem vsetko vratit do povodneho stavu. Ale vypocul som vas stratil pri tom cas ktory som mohol stravit prijemnejsie. Vela kamaratov som si koli tomu pohneval a som z toho velmi smutny. Takze pojdeme spat. Len nezabudajte ze to boli vase nazory.
Steju
41216 - 2.10.2011 1:04:54elitní do fotosúťaže nič neposlali lebo majú dosť rozumu, oni sú dosť často a radi na LZ Sliač a teda sa nepotrebujú zúčastnovať súťaže o to. chvalabohu :]]
staf
41215 - 1.10.2011 23:13:56Jano nemaj strach. poznam aj ja dost ludi z lietadiel nazivo a nie som len teoretik. to ze ma uz davnejsie omrzelo behat kade tade fotit dokoliecka tie iste masiny neznamena, ze neviem posudit co je pekna fotka. a ked sa pozriem na 100 fotiek v galerke a vidim ze 30 z nich je ten isty stroj foteny z plus minus rovnakeho uhla, tiez nemusim patrit medzi "elitu" aby ma to nenudilo.
PS ja zas podla podaktorych reakcii tu nepotrebujem pouzivat slova ako "namysleny" atd. staci na to slovo "elita"