Miloš_1984
57571 - 17.7.2023 8:20:51Chalanisko mal šťastie, že dostal len 6 rokov na tvrdo. Za Stalina by dostal 25 + 5 a by ho nadšenie rýchlo prešlo.
Jano Š.
57570 - 17.7.2023 0:32:24Nebudem teraz hľadať link na tú správu. Bola to nejaká akcia jednotlivca v nejakom provinčnom meste v Rusku. Takže nie v Moskve. A bol to nejaký "street art" chalanisko čo "vyzdobil" zástavku MHD svojim názorom. Chápeš dúfam, že žiedna reklamka v Rusku by niečo také nemohla zrealizovať masovo. Nie som odborník na trestné právo, ( na to by mohol povedať svoj názor Miloš) ale toto nie je na klasifikáciu, že pokus o terorizmus, ale možno vandalstvo. Čo potom bola Prigožinova akcia? Na sopliaka čo vytapetuje jednu možno dve zástavky protivojnovým názorom 6 rokov na tvrdo a Prigožinovci čo "sundaju" nejaký iljušin a zopár vertoletov sa bude prokuratúra tváriť, že sa ani nič strašné nestalo? Nejako divno to majú nastavené... To sa Ti fakt zdá to Rúsko celé v poriadku?
staf
57569 - 16.7.2023 22:25:26Jano a pride ti normalne aby niekto vymyslel taketo dementne bannery, zaplatil za ne a zaroven neocakaval, ze z toho bude problem? ved toto je na urovni toho slovenskeho stareho kripla co sa rad foti s komunistickymi artefaktami nahy. len v rusku si od takych nedaju s*at na hlavu a nepodporuju to tak ako tu.
Jano Š.
57568 - 14.7.2023 10:33:27Mne sa to už zdá celkom normálne. Za vycapený plagát "chuj vojne":
t.me/tverskey/… dostal autor 6 rokov v prípade „prípravy na teroristický útok“. Mentálne postihnutým idú vysvetľovať, že SVO je v ich záujme. Wagnerovcom Putin pošle za "odmenu" do Lukašenkovho tábora v prírode... Vse v porjadke!
Miloš_1984
57567 - 14.7.2023 10:00:36A ohľadne tej "legálne nejestvujúcej" organizácií, známej ako ČVK Vagner - pripomínam že verbovanie žoldnierov je v rusku nelegálne v zmysle § 359 Ugolovogo kodexsa RF - odovzdala MO RF cca. 2500 ton zbraní a munície vrátane 500 ton protipechotných a protitankvých mín, 5 mil. nábojov do ručných zbraní a 88 tis. ručných granátov. Nie je to super, nie je to vlastne tak že nie Vagnerovci sa stanú súčasťou ruskej armády ale ruská armáda sa stane súčasťou ČVK Vagner.
Miloš_1984
57566 - 14.7.2023 9:56:12t.me/strelkovii/… &
t.me/strelkovii/… Strelkov Igor Ivanovič #KRP
O ROKOVANÍ S REBELMI
Zábavný obrázok: prezident v Kremli prednáša prejav k veliteľom povstaleckej armády sediacim pred ním, ktorí ho len pred pár dňami prinútili urýchlene utiecť z hlavného mesta zvereného štátu. Teraz prezident vznešene pozýva včerajších rebelov, aby pokračovali v obrane krajiny v radoch ozbrojených síl. Rebeli súhlasne prikyvujú, no „Krstný otec“ impozantne sa povaľujúci v prvom rade vyhlási, že „chlapi nesúhlasia“. Prezident „prehltne“ a súhlasí s názorom atamana a sľúbil, že bude hľadať iné možnosti. Záves.
----------------------
Strelkov Igor Ivanovič #KRP
Prezident vyzval velenie PMC Wagnera, aby pokračovalo v obrane vlasti v rámci legálnych ozbrojených formácií. Ale keďže Wagner PMC v Ruskej federácii legálne neexistuje, prezident Ruskej federácie je prázdnym miestom pre veliteľov neexistujúceho PMC. Vo Wagnerovom vesmíre existuje iba Pakhan (Prigozhin) a Ruská federácia a jej prezident nie sú ničím iným ako črtami terénu, v ktorom PMC pôsobí. Uvedomujúc si túto skutočnosť a uvedomujúc si, že nemôže ani potrestať, ani dokonca rozpustiť neexistujúcu organizáciu, prezident upadol do pokory a v myšlienkach odišiel do dôchodku. Či po stretnutí plakal od nevôle, impotencie a nepochopenia vo svojich komnatách, oficiálne neoznámili.
Miloš_1984
57565 - 14.7.2023 9:55:08Pre Jano Š: však tak ďaleko ako Slovensko nie je v začleňovaní duševne postihnutých do spoločnosti ani RUsko ani iný štát na svete. U nás má taký MiG-29 dokonca volebné právo.
Jano Š.
57564 - 14.7.2023 9:35:52Miloš, ja už sa ničomu nečudujem. Mne stačila dnes ráno táto správa z runetu : „Prezidentský grantový fond súhlasil s vyčlenením finančných prostriedkov na projekt „Pamätáme a čakáme na víťazstvo“, ktorý vyhlásila regionálna verejnoprávna organizácia na podporu ochrany práv a oprávnených záujmov občanov s Downovým syndrómom a ich rodín „Čas na zmenu“ .
V schválenej žiadosti , na ktorú bola upozornená publikácia Vieme vysvetliť, sa uvádza, že projekt „zabezpečuje prípravu a vedenie skupiny školopovinných detí, mladistvých a mladých ľudí s Downovým syndrómom a iným mentálnym postihnutím na podujatia zamerané na ctiť veteránov 2. svetovej vojny a podporovať ľudí z regiónov, ktoré sú v súčasnosti v popredí boja našej vlasti za ich záujmy“. Inak povedané, postihnutým deťom v Rusku idú vysvetľovať čo sú to tzv. Z-hodnoty a prečo bola potrebná invázia na Ukrajinu a, že to celé je vlastne v ich záujme? To vážne? Ešte nech mi tu nejaký diskutér povie, že aj v začleňovaní mentálne postihnutých do spoločnosti, v tzv. inklúzií sú v Rusku napred od nás a môžeme túto diskusiu rovno zabaliť...
Miloš_1984
57559 - 14.7.2023 8:44:15Debilko MIG-29 sa stále drží fixnej idei že ja a "Jano Š." sme tá istá osoba. :D Toto je na psychiatra.
roso
57553 - 13.7.2023 18:09:38Chudátenko, zasa ho pustili ku klávesnici a výsledok je vidieť. Musíš naozaj trpieť keď 2-3 dni niečo nevložíš, ale potom 10-20 linkov ťa privedie do tranzu a si spokojný.
Jano Š.
57548 - 13.7.2023 15:55:51Už som sa zľakol, že ideš hacknúť túto stránku.
Jano Š.
57546 - 13.7.2023 15:50:14MIGuel, ty si dneskaj drak. Už ani nestíham mať všetko v piči čo sem vycapíš...
Jano Š.
57544 - 13.7.2023 15:45:36MIGuel, postni to o tej ekológií tým Nemcom, čo sa lepia k asfaltu . Zaplať pánbožko bol v Rusku Svetový fond na ochranu prírody:
sk.wikipedia.org/wiki/… označený za „nežiaducu“ organizáciu, čo znamená, že všetky jej aktivity sú v Rusku nezákonné. Generálna prokuratúra RF obvinila WWF mimo iné aj z „ohrozovania“ ruskej ekonomiky... ...„zhromažďovali informácie“ o situácii v oblasti životného prostredia v Rusku a „spútavali hospodársky rozvoj Ruskej federácie“. Tak na zdravie!
roso
57541 - 13.7.2023 15:33:19Miginko, máš aj vlastný názor alebo len vkladáš linky???
Miloš_1984
57536 - 13.7.2023 11:39:12Dobre teda. Keďže si nebol doteraz (s jednou výnimkou) schopný svoje "tvrdenia" resp. "údajné tvrdenia" doložiť ani len nepriamym dôkazom tak to skúšaš ako veľký pánko, čo sa nebude baviť s nejakým "právnikom čo neovláda gramatiku". Rob ako myslíš. Pre mňa si len "IT-čkár" (možno dobrý, neviem) takže za určité veci nemôžeš.
Jano Š.
57534 - 13.7.2023 11:30:18SVK: Som rád, že ma máš rád. Tiež som v prenesenom slova zmysle predpokladal (pred pol rokom), že Prigožin niečo vykompóti. Tiež si to zhodnotil : „Tieto predikcie ohladne Ruska sú naprieč dejinami živé vo vačšej či menšej miere po celú dobu čo ruský svet existuje, či už od Rusov samotných alebo od iných. Jeden fakt však aj uznávanými osobnosťami zostáva zámerne opomínaný,- rubeľ je druhá najstaršia národná mena na svete. A je jedinou relevantnou odpoveďou na tisíce predpovedí budúcnosti...“ koniec citátu. Predpokladám, že si sa aj celkom oboznámil z dnešným kurzom : Za jeden rubeľ dostaneš jeden euro cent... Pre mňa ako argument k váhe tvojich slov dostatočné...
SVK
57533 - 13.7.2023 10:34:54Len tak mimochodom ktorej časti vety "...(to sa ovšem netýka súčasných tunajších entít)- dávam do pozornosti ostatným čitateľom fóra" si nerozumel?
Miloš_1984
57528 - 13.7.2023 8:21:23Len tak mimochodom "SVK" tu časť rozhovoru Podoljaka pre UA televíziu som si vypočul a ak by si toto tvrdil na súde tak by som ťa tam rozsekal. Prepáč ale si klamár a manipulátor. Ty si si si osvojil interpretáciu z aeronetu - Podoljak svojim výrokom ani len nenaznačil že by UA siahla k takýmto metódam - chlapci z aeronetu si tam svoje interpretácie už štandardne domysleli.
Miloš_1984
57527 - 13.7.2023 8:18:43 Miloš_1984
57526 - 13.7.2023 8:16:59"...súvaha ktorú som i ja predvídal na jeseň roku 2022, dnes naberá na obrátkach a preberá sa vo Viľniuse naživo."....ČO sa preberá vo Viľnijuse naživo???