Jano Š.
57341 - 24.6.2023 4:38:46Toto sa vám blbečkom vojnychtivým bude páčiť: Akcie ruských spoločností na moskovskej burze klesli po tom, čo zakladateľ PMC Wagner Jevgenij Prigožin skutočne oznámil vojenský prevrat a FSB otvorila prípad pre výzvy na ozbrojené povstanie.
Kurzy takmer všetkých cenných papierov najväčších spoločností boli podľa 23:00 moskovského času v „červenej zóne“. Moskovský burzový index, píše RBC, po nich klesol.
Večer 23. júna Jevgenij Prigožin obvinil ruskú armádu z útoku na žoldniersky tábor a oznámil, že sa v skutočnosti chystá vykonať vojenský prevrat v Rusku – nazval ho „pochodom spravodlivosti“. Ministerstvo obrany Ruskej federácie označilo toto Prigožinovo vyhlásenie o údere na žoldniersky tábor za „informačnú provokáciu“. Národný protiteroristický výbor uviedol, že bolo začaté trestné konanie vo veci podnecovania k ozbrojenému povstaniu a požadoval „okamžité zastavenie nezákonných akcií“.
Jano Š.
57340 - 24.6.2023 4:27:03
Poslanci Štátnej dumy prijali a ruskí senátori schválili zákon o oslobodení od trestnej zodpovednosti pre účastníkov vojny proti Ukrajine.
Nový zákon oslobodí tri kategórie bojovníkov od trestnej zodpovednosti:
aktívnych vojakov ozbrojených síl Ruskej federácie (vrátane mobilizovaných), v súvislosti s ktorými prebieha predbežné vyšetrovanie
civilné osoby a zamestnanci orgánov činných v trestnom konaní, v súvislosti s ktorými sa vykonáva predbežné vyšetrovanie
ľudí so záznamom v registri trestov... Rossijskaja armija samaja lučšaja v mire, už bude môcť legálne lúpiť, zabíjať, znásilňovať až do konca vojny. Uraaaa....
Miloš_1984
57339 - 23.6.2023 23:03:14Ponorka Titan,čo sa potopila pri Titanicu...cz24.news/f-stockes-national-file-pohresovana-ponorka-spojena-s-wef-a-rodinou-rothschildu/.....................................ACH TY KOKOT, ja som vedel, že ty tých skurvených židákov napcháš aj do tohto. Ty si čistý psychopat.
Jano Š.
57338 - 23.6.2023 21:33:28Prigožin práve píše: Na tábory PMC Wagnera bol spustený raketový útok. Veľa obetí. Podľa očitých svedkov bol úder vykonaný zozadu, to znamená, že ho vykonala armáda Ministerstva obrany RF.
t.me/razgruzka_vagnera/… Telegramové kanály spojené s Wagnero hlásia veľa mŕtvych. "Rozhodneme sa, ako reagovať na toto zverstvo, ďalší krok je náš," povedal Prigožin. ...pomalými prískokmi vpred k občianskej vojne!?
Jano Š.
57337 - 23.6.2023 16:56:24Už sa pripravujú, že po vojne bude aj tak lepšie na Ukrajine? Nemáme ani záchody ako na UA? No čo sa človek nedozvie z ruskej TV debaty:
youtu.be/… Miloš_1984
57331 - 23.6.2023 12:27:01Jasné že vedia kto je Scott Ritter, však ho pasú. Presne ako Tucker Carlson. najskôr zo verejne zosmiešnia, o pár dní ho prezentujú ako obeť systému a hlas pravdy a potom sa z neho zase smejú aký je to americký trkvas.
Jano Š.
57330 - 23.6.2023 12:17:12SVK
57323 - 23.6.2023 8:00:27
Ja som písal o nedôveryhodných odsúdeniach istého Scotta Rittera, nie o ZHN. Mimochodom žiadne sa v Iraku dodnes nenašli, bez ohľadu na to čo Ritter povedal. ... A práve pre to čo S. Ritter povedal o prítomnosti ZHN v Iraku. Bolo to jeho videnie reality a teraz sa stavia do pozície obete systému. Pritom presadzoval ešte prísnejšie zbrojné kontroly , ktoré by zahŕňali aj rezidenčné a vládne budovy, na čo už Irak nemal pochopenie a on mandát. Potom to už aj bez Ritterovho pričinenia išlo, tam kam išlo. A sám sa usvedčil vo svojej knihe „Koniec hry“ kde navrhoval „ riešenie irackého problému – raz a navždy“ :
archive-nytimes-com.translate.goog/www.nytimes.com/books/first/r/… Práve pre toto, mu nežeriem jeho tvrdenia. Po tomto všetkom, ani nebudem považovať S. Ritter ako dostatočne zasvätenú osobu do problematiky Ukrajina/Rusko? Hovorí a píše len vety na objednávku, také, ktoré sa momentálne v Rusku páčia a predávajú jeho knihy. To je celý môj názor na tohto pajka... ... a ešte raz sa pýtam (len tak pre seba). Vedia v Rusku, kto je to Scott Ritter?
Miloš_1984
57329 - 23.6.2023 10:45:39A čo vravia Igor Strelkov a plk. Viktor Imantovič Alksnis? Hovoria že Putin je Kokot:
t.me/blackcolonel2020/… "Čierny plukovník" V.Alksnis
Vždy som bol nedôverčivý k rečiam o Putinovom dvojníkovi. Ale dnes som našiel OFICIÁLNE INFORMÁCIE, ktoré potvrdzujú, že je to celkom možné.
Podľa ruských médií dnes Putin uskutočnil zasadnutie Bezpečnostnej rady Ruskej federácie za účasti stálych členov Bezpečnostnej rady. Stretnutie sa uskutočnilo prostredníctvom videokonferencie. Keďže jednou z hlavných tém, o ktorých sa diskutovalo na Bezpečnostnej rade, bola situácia na fronte, rozhodol som sa prečítať si jeho prepis a prejsť na oficiálnu stránku prezidenta Ruskej federácie
kremlin.ru
A s prekvapením som zistil, že zasadnutie Bezpečnostnej rady, vrátane tej venovanej situácii na fronte, sa podľa sekcie „Udalosti“ na oficiálnej stránke prezidenta začalo 22. júna o 11.55 h moskovského času,
A už o 12.15, t.j. O 20 minút neskôr sa prezident zúčastnil na položení kvetov k Hrobu neznámeho vojaka v Alexandrovej záhrade na počesť Dňa pamäti a smútku. Týchto 20 minút mohlo stačiť len na cestu z rezidencie v Kremli do Alexandrovej záhrady.
kremlin.ru/events/president/news/…
Dalo sa predpokladať, že zasadnutie Bezpečnostnej rady pokračovalo po položení kytíc. Ale už o 13.05 Putin navštívil Múzeum víťazstva a o 14.50 mal stretnutie s premiérom, ministrom zahraničných vecí Kataru Mohammedom Al Thanim.
Najzaujímavejšie je, že o 12.03 začala tlačová agentúra „RIA Novosti“ vysielať NAŽIVO zo zasadnutia Bezpečnostnej rady
ria.ru/20230622/…
TASS o 12:00 informovala, že "Putin rokuje s Bezpečnostnou radou o situácii v zóne NWO".
tass.ru/politika/…
Tie. prezident Ruskej federácie bol súčasne na dvoch miestach - na zasadnutí Bezpečnostnej rady Ruskej federácie a položil kvety k Hrobu neznámeho vojaka a potom navštívil Múzeum víťazstva. Zaujímalo by ma, ktorý Putin bol v Bezpečnostnej rade – ten pravý alebo jeho dvojník? A ktorý Putin pôsobí ako najvyšší vrchný veliteľ a riadi NWO na Ukrajine? Alebo možno pár doppelgangerov? A každý z nich je určený na určité udalosti a aktivity?
Dokonale rozumiem všetkým ťažkostiam so snahou použiť dvojky, a preto dúfam, že napokon v skutočnosti neexistujú. A všetko je vysvetlené veľmi jednoducho – dnes nebolo zasadnutie Bezpečnostnej rady Ruskej federácie. Potom však vyvstáva otázka: "Prečo bolo potrebné oklamať obyvateľstvo, aby ho držali? Za akým účelom to bolo urobené?"
Miloš_1984
57328 - 23.6.2023 10:41:28"Ukrajina už 8 rokov nebombarduje Doneck, len ruské pozície. Ozbrojené sily Ukrajiny sa nechystali zaútočiť na Rusko s vojakmi NATO, ruské ministerstvo obrany klame verejnosť a prezidenta." Jevgenij Prigožin:
twitter.com/i/status/… Miloš_1984
57327 - 23.6.2023 8:10:46Apropo, keď bol teraz Scot Ritter v Rusku a propagoval tam svoju knihu, tak svoje uväznenie komentoval nie tak že išlo o vykonštruované obvinenie (ako by sa dalo čakať) ale sám seba označil za väzneného pre svoje presvedčenie a názory ??? :D Tak teda ako???
Miloš_1984
57326 - 23.6.2023 8:08:34SVK
57323 - 23.6.2023 8:00:27
Ja som písal o nedôveryhodných odsúdeniach istého Scotta Rittera, nie o ZHN.................................................................V čom je jeho odsúdenie - okrem tvojich pocitov - neodôvodnené??? Ten link čo si dal nižšie je taká klasika :D Ale ako to súvisí z prípadom Scott Ritter Jr. ??? Žeby nijako???
Miloš_1984
57325 - 23.6.2023 8:06:09Scott Ritter, bývalý rozvědčík amerického námořnictva a inspektor zbraní pro OSN říká, že celá akce je naprostý nesmysl. Něco takového patří podle něho do světa pohádek a bájí. Když uvážíme moderní vybavení ruské armády, tak proti něčemu takovém nejsou Ukrajinci schopni obstát. Ritter je toho názoru, že žádný normální člověk, který má na mysli budoucnost Ukrajiny, by s něčím takovým nesouhlasil a nikdy by žádný vojenský konflikt nezkoušel vyvolat. Vždyť je přece zjevné, že Ukrajina, i se všemi zbraněmi, dodávanými ze Západu, není schopna fyzicky obstát proti po zuby ozbrojenému Rusku.
Říká, že ke konci léta nezbyde z ukrajinské armády nic, ta bude naprosto zničena. Už tak jsou jejich současné ztráty na bojišti astronomické. Začali protiútok s nějakými 9-12 brigádami a když tyto budou zničeny, tak za ně nemají náhradu. Nemají nic, čím by je podpořili, nebo dokonce nahradili..........................................................................Ak túto znôšku pičovín považuješ za niečo o čom sa dá viesť seriozna debata, tak OK. Ale ako vravím, pedofil alebo nie je to evidentné tupelo.
Miloš_1984
57324 - 23.6.2023 8:02:54To: SVK 57307 - 22.6.2023 14:07:33
Ohladom toho Scotta Rittera mi príde trochu detinské dôverovať tým odsúdeniam..........................mám začať rozporovať KAŽDÉ JEDNO tvrdenie S.Rittera ktoré je klamstvo alebo dezinterpretácia??? ................................................Podľa toho čo čítam to celé smrdí vykonštruovaným prípadom a procesom.......................Však sa hecni a okrem svojho obviklého naznačovania a inotajov daj právnu analýzu. Jediné čo tu zatial smrdí je tvoj IT-čkársky fachidiotizmus: teda tvoja predstava že keď si dobrý ITčkár tak si aj dobrý analytik.
SVK
57323 - 23.6.2023 8:00:27Ja som písal o nedôveryhodných odsúdeniach istého Scotta Rittera, nie o ZHN. Mimochodom žiadne sa v Iraku dodnes nenašli, bez ohľadu na to čo Ritter povedal.
Jano Š.
57321 - 23.6.2023 5:23:41 Jano Š.
57308 - 22.6.2023 14:47:56SVK, ohľadom Scotta Rittera: Možno to chápem zle, oprav ma. Momentálne je pre Rusko dobrý Yankee, pretože kritizuje svojich vlastných. No čo už mu zostáva, po tom všetkom čo natropil. Všade v predslovoch k je "kompetentným" vyjadreniam sa píše, že bol zbrojný inšpektor v Iraku pri OSN. Tuna, v tomto rozhovore
web-archive-org.translate.goog/web/20061021202822/http://www.pbs.org/newshour/bb/middle_east/july-dec98/… sa sťažoval, ako sa mú hádžu polená pod nohy. Ale na priamu otázku dal podľa mňa priamu odpoveď: ELIZABETH FARNSWORTH: Pán Ritter, má Irak stále predpísané zbrane? WILLIAM SCOTT RITTER, JR.: Irak má stále predpísané zbrojné kapacity. Tu treba dôsledne rozlišovať. Irak dnes vyzýva špeciálnu komisiu, aby prišla so zbraňou a povedala, kde sú zbrane v Iraku, a napriek tomu sa domnievam, že súčasťou ich úsilia utajiť svoje schopnosti bolo rozobrať zbrane na rôzne komponenty a tieto komponenty skryť po celom Iraku. Myslím si, že momentálne nebezpečenstvo spočíva v tom, že bez účinných inšpekcií, bez účinného monitorovania môže Irak vo veľmi krátkom časovom období meranom na mesiace, rekonštituovať chemické biologické zbrane, balistické rakety dlhého doletu na dodanie týchto zbraní a dokonca aj určité aspekty ich zbraní programu jadrového zbrojenia. ELIZABETH FARNSWORTH: A tvrdíte, že bez významnej a realistickej hrozby vojenskej akcie Irak nedovolí, aby sa vyšetrovanie začalo znova, okrem monitorovania, ktoré už prebieha? WILLIAM SCOTT RITTER, JR.: No, v tomto by som len zopakoval slová generálneho tajomníka a ďalších zamestnancov z februára, ktorí povedali, že februárové MOU ste nemohli mať bez skutočnej a vierohodnej hrozby armádnej sily. To je jasné vyhlásenie. Nemôžete očakávať, že budete presadzovať zákon, pokiaľ nemáte prostriedky na vykonanie presadzovania.
Tak sa teda pýtam, vedia s určitosťou v Rusku, kto je to Scott Ritter?
SVK
57307 - 22.6.2023 14:07:33Ohladom toho Scotta Rittera mi príde trochu detinské dôverovať tým odsúdeniam. Podľa toho čo čítam to celé smrdí vykonštruovaným prípadom a procesom. Dosť na tom, účel to splnilo a dnes každý pidimozog môže do sveta hulákať okázalé "on je pedofil". Len málo vecí v živote je jednoduchších ako zdiskreditovať nežiadúcu osobu. Brániť sa proti vykonštruovanému a vopred pripravenému príbehu je už neporovnateľne obtiažne. U nás v tomto, práve v týchto rokoch doslova zažívame verejnú prehliadku čo by panoptikum ukážkových konštrukcií na entú, ktoré už aj sebe samé odporujú. Ľudské zákony sú robené ľuďmi ktorí nie sú neomylní, pre ľudí, preto ich rešpektujem, ale neverím im. Preto a pre toto:
pravnelisty.sk/monitoring-literatury/… roso
57306 - 22.6.2023 13:38:01A jak krásně Západ za doprovodu křiku ze zákopů a nářků příbuzných mrtvých přebírá zbytky výnosných podniků. Migino, tebe musí v tom medzilebečno m priestore musí riadne dunieť. On ten západ bojuje proti ukrajincom ???
Miloš_1984
57304 - 22.6.2023 12:24:50"........Jak poznamenal Scott Ritter, bývalý americký mariňák a zbrojní inspektor OSN.............." A okrem toho je právoplatne odsúdený pedofil :D
Miloš_1984
57303 - 22.6.2023 9:49:07MIGino, nebudeš ty tak trochu KOKOT?